2013. december 15., vasárnap

DIY karácsinyi ajándék ötletek

Bizony a nyakunkon a karácsony, így ideje elgondolkoznunk, hogy szeretteinket mivel lepjük meg. Szerintem egy kézzel készített ajándéknak örül az ember a legjobban. Sokkal személyesebb, és az illető tudja majd, hogy szíved lelked benne van, szántál rá időt, hogy neki örömet szerezz! A kreativitás határtalan, így kedvedre válogathatsz az ötletek között, de ha ez nem megy, akkor se keseredj :D
 Gyűjtögettem nektek/magamnak sok sok képet, amit egyszerűen pár hozzávalót beszerezve megvalósíthatunk. Kimondottan pénztárca barát, így spórolhatsz is! 
Jöjjenek a képek!:)
  • A képkeret készítés egyszerűbb mint gondolnánk. Mindössze kartonpapírra lesz szükségünk és ragasztópisztolyra. Sablonként használhatunk egy fa képkeretet és annak mintájára szabjuk.Ahogy a képen is láthatjuk, rengeteg mindennek díszíthetjük. Gyöngyök,strasszok,gombok stb Szinte a legjobb választás a kép ajándékozás, hiszen nagyon személyes. Szép emlékeket idézhet stb. :)


  • Saját készítésű könyv nagymamáknak anyukáknak vagy minden főzni tudó egyednek, hiszen ez remek receptkönyv.Szalagok strasszok stb. Vess be mindent, hogy egyedi és gyönyörű ajándékot adhass ki kezeid közül :D


  • Ő egy nagy kedvencem. Olyan különleges, nem szokványos.Könnyen elkészíthető, mégpedig így: Olvassz fel egy gyertyát kisebb edényben, gőz felett. Egy kanócot vagy kenderzsineget helyezünk az aljába majd ráöntjük a folyékony viaszt. Megvárjuk míg szilárd állapotba kerül, majd készen is volnánk. Szerintem mutatós még bögrével is, vagy akár kisebb kaspóval :)
  • Egy saját készítésű emlék könyvecske. Telis-tele lehet pakolgatni személyes, közös dolgokkal. Fényképek, levelek.. stb Hoztam nektek pár kreatív csomagolási ötleteket. Válogassatok :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése