2013. május 27., hétfő

Kókusz olaj/kókusz zsír mint csodatevő

Itt a megígért bejegyzés erről a csodatevőről! A kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj, természet adta kincs és ezt ki kell használni! Én már több mint féléve használom rendszeresen és teljesen elvarázsolt egy életre!

Mire is használhatom?
  • Hajápolás
  • Bőrápolás
  • Sütés/főzés

Hajáplás:
 Szilárd állapotban bujkál a tartójában de amint a kezedbe kerül felolvad és egy olajat kapunk, amit egyszerűen feltudunk kenni az egész hajhosszra, amit érdemes   hosszabb időre rajtahagyni hogy hatékonyabb legyen. Ebben akár aludhattok is de ilyenkor dunszt kötést kell készíteni! Frissen tartó fólia és egy sapka segítségével ezt könnyen megvalósíthatjuk. Könnyen ki lehet mosni a hajból ezért egy piros pont neki! Megbolondíthatjuk egy kis rozmaring olajjal amiből elég 4-5 csepp ami segít a hajhagymák megpiszkálásában így nőni is fog a hajunk. Csuda klassz!

Bőrápolás:
Este fürdés után vékonyan bekened a tested és lefekszel aludni. Reggelre ez befog szívódni és érezni fogod, hogy milyen bársonyosan sima és fénylő a tested! Remekül hidratál ami nem sok esetben mondható el egyes kész "bolti" termékekről!

Sütés/főzés:
Egyik legjobb tulajdonsága, hogy egészségesebbé varázsolja az asztalra valót! Emellett zsírégető hatással bír! Nem raktározza el a szervezet hanem egyből elégeti! Energiát ad, javítja a teljesítményt!Többször fel lehet használni és nincs rákkeltő hatása!

Ugye milyen remek? 1690-1800 Ft között mozog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése