2015. június 22., hétfő

Hajvédelem nyáron

Sziasztok!

Nyár, strand napsütés.. ezek bizony a hajunkat sem kímélik. Sprőddé válik, kifakul és még lehetne sorolnom, de inkább most arra fektetném a hangsúlyt, hogy miképpen védhetjük meg a hajunkat a meleg hónapokban.


Kalapot rá! Mostanában olyan divatos kalapokat láthatunk, hogy könnyen megtalálhatjuk a saját stílusunkat. Nekem személy szerint a szalma kalapok tetszenek. A kalap alatt fontos, hogy szellőzzön a hajunk szóval a szalmakalap bizonyul a legpraktikusabbnak. 


Víz víz víz! A legfontosabb! Nem csak a hajunk fogja meghálálni, hanem minden porcikánk!




Hajpakolások! Fontos ápolnunk folyamatosan a hajunkat. Legyünk változatosak, így váltogathatjuk a pakolásokat is hetente. Jöhetnek a jól bevált olajok ( olíva,kókusz,ricinus) tojás, sör (öblítőként), ecet (öblítőként), citrom(kizárólag szőkéknek öblítőként), méz!


Mindenképpen kerüljük a hajformázó készülékeket, mint például, hajszárító, hajvasaló, hajsütő. Hagyjuk megszáradni a fürtjeinket a szabad levegőn. Annyi szép hajat tudunk magunknak készíteni, hogy kár volna hajvasalót ragadni. Hoztam pár inspirációs képet, ami mutat pár nyári hajviselet.











Puszi
D.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése