2015. június 29., hétfő

Eper csoda | Arcpakolás

Ma egy olyan arcpakolást hozok nektek amit szívem szerint inkább megennék! Ha megcsináljátok ti is, garantálom, hogy ti se bírjátok majd ki, hogy ne kóstizzatok bele a zamatos eper arcpakolásba. Egyébként van egy ilyen kis vicces történetem az egyik legjobb barátnőmmel :) Csajos napoztunk, azt hiszem mézes zabpelyhes arcpakolást készítettünk, aminek az volt a lényege, hogy a lemosásakor arcradírként funkcionáljon. Hát mi szépen leszedegettük az arcunkról a zabpelyhet egy tálba, hogy majd kidobjuk ( ez elmaradt ) és lett a nap folyamán egy kis gazdája aki jóízűen elfogyasztotta. Mikor ezt hallottam én nagyon nagyon nevettem és azóta is emlegetjük azt a csoda arcpakolást :)
Na de kanyarodjunk vissza a fő témánkhoz, az epres arcpakoláshoz!

A címből ugye kiderült, hogy a főszerepet ma az eper kapja, viszont ennek a darabnak vannak mellékszereplői. Nagyon tehetséges szereplőkről van szó ám kedves közönség, fogadják sok szeretettel. A híres neves méz és az utánozhatatlan natúr joghurt :D Na elég a mókából, szóval ez a három összetevő alkotja a pakolást. 

  1. 3 db epret villával pépesítsünk össze
  2. 1 teáskanál natúr joghurtot keverjünk hozzá
  3. ízlés szerint mézzel bolondítsuk
A pattanásos illetve zsíros bőr retteghet ettől a triótól! Akinek szép bőre van, annak is érdemes kipróbálnia, hiszen jobb a problémát megelőzni, mint kezelgetni mikor már ott a baj, és amúgy is egy kis kényeztetés sosem árt! :)


Puszi
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése